Kuvaus
Ensimmäinen suomeksi kirjoitettu perusteos tarjoilusta ja ravintolapalvelusta kahteenkymmeneen vuoteen! Tarjoilukirja johdattaa selkeästi ja helppotajuisesti ravintola-alan perusteisiin ja nykyisiin käytänteisiin. Kirjassa on käytetty runsaasti kuvamateriaaia tukemaan opiskelijoiden ammatillisten perustaitojen oppimista. ’Tavoitteena on tuottaa asiakkaille mieleenpainuvia palvelu- ja ruokaelämyksiä suomalaisíssa ravintoloissa’, sanovat kirjoittajat. ’Erityisruokien tarjoilua ja ruoanvalmistusta ravintolasalissa koskevat luvut pyrkivät rohkaisemaan sekä opettajia että opiskelijoita omaksumaan ravintola-alan hienoja vivahteita, joita salityöskentelyssä voi toteuttaa. ’… Lue lisää »
Kirjailija: Jouko Mykkänen
Kustantaja: Restamark
ISBN: 9519185453
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.