Kuvaus
Miten sipuli hienonnetaan ja hauki suomustetaan? Kuinka valmistetaan majoneesi, juuresrösti, broilerikääryle tai tiikerikakku? Mitä tarkoittavat omavalvonta, fileointi, parilointi ja kokonestesaostus? Mitä eroa on kiusauksella ja paistoksella? Selkokielinen Ruokaa – Jess! -kirja soveltuu erityistä tukea oppimisessa ja opiskelussa tarvitseville opiskelijoille. Kirja sisältää – tietoa raaka-aineiden käsittelystä – erilaisia kypsennysmenetelmiä – ruokaohjeita eri ruokalajien valmistamiseen – valokuvia eri työvaiheista – ohjaavia tehtäviä. Kirja on tarkoitettu ruokatuotannon perustaitojen opiskeluun ammatillisessa peruskoulutuksessa hotelli-, ravintola- ja cateringalalla, ja se sopii myös kahvilapalvelujen opintoihin. Lisäksi kirja soveltuu talouskouluihin, kotitalous- ja yrittäjäpalveluiden opintoihin sekä maahanmuuttajakoulutukseen…. Lue lisää »
Kirjailija: Raija Puska
Kustantaja: Sanoma Pro
ISBN: 9510317810
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.