Kuvaus
Mikä on kultainen leikkaus? Miten taitellaan lautasliinasta kurjenkaula? Millainen on kääntövati? Miten transeerataan meriantura ja liimataan lihaa? Mitä tehdään sifonilla ja jiirilaatikolla? Miksi tuotteita hyytelöidään ja sokeria puhalletaan? Kuinka maalataan suklaalla? Ravintolakokista mestariksi -kirja johdattaa lukijansa ruoanvalmistuksen vaativampiin menetelmiin ja antaa syventävää gastronomista tietämystä. Ruoanvalmistuksen lähtökohtana on, että kaikki työvaiheet tehdään alusta alkaen itse. Kirja sisältää – ammattiteoriaa – haasteellisia ruoanvalmistusmenetelmiä – monipuolisia ruokaohjeita – nelivärisiä ruokakuvia ja työvaihekuvia. Ravintolakokista mestariksi -kirja on tarkoitettu matkailu-, ravitsemis- ja talousalan ammatillisiin perusopintoihin. Lisäksi se sopii aikuisopiskeluun, ammattikorkeakoulujen opiskelijoille ja ruokapalvelualan yrityksille käsikirjaksi…. Lue lisää »
Kirjailija: Tatu Lehtovaara
Kustantaja: Sanoma Pro
ISBN: 9510315427
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.