Kuvaus
Michael Björklund ei pohjoismaisesta ruoanlaitosta puhuttaessa esittelyjä kaipaa. Hänen juurensa ovat Ahvenanmaalla, ja Pohjolan kokkien joukossa hän on ollut tunnettu jo vuodesta 1997. Suurelle yleisölle hän on tuttu televisiokasvo monista suosituista ruokaohjelmista, pidetty ravintoloitsija ja aktiivinen hyvän lähiruoan puolestapuhuja. Ensimmäisessä keittokirjassaan Michael Björklund vie meidät gastronomiselle matkalle halki Pohjolan ja sen ainutlaatuisten raaka-aineiden. Vaellamme Ahvenanmaalta Helsinkiin, Göteborgiin ja taas takaisin, tutustumme moniin paikallisiin erikoisuuksiin sekä ihmisiin. Michael kerää tuoreimmat mahdolliset ainekset ja tarjoaa meille ruokaohjeensa, jotka ovat niittäneet suurta suosiota sekä ravintolakeittiössä että viikonloppupäivällisillä perheen ja ystävien kanssa. Kirjan on toimittanut ruokatoimittaja Kenneth Nars…. Lue lisää »
Kirjailija: Michael Björklund
Kustantaja: Firma Kenneth Nars
ISBN: 9526757211
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.